Home, dagje Maastricht

Dagje Maastricht

Evenementenbureau Zuid Limburg laat u zorgeloos genieten van de sfeer van Maastricht. Ontdek Maastricht op een originele, actieve en voordelige manier. Wat wordt het? Zelfstandig op pad of toch liever begeleid door een ervaren gids?

Wij verzorgen diverse stadsarrangementen / groepsarrangementen in Zuid-Limburg en de Euregio. Vindt u op het eerste gezicht niet het ideale programma, maak uw wensen bekend en wij verzorgen maatwerk. Wij verzorgen:

Evenementenbureau Zuid Limburg laat u Maastricht beleven zoals de Limburger dat doet: Flaneren door de stad, op uw gemak, geen gehaast, tijd voor jezelf en de omgeving en genieten van het culinair aanbod van de streekgerechten van de beide (Nederlands en Belgisch) Limburgen.

Evenementenbureau Zuid Limburg voor iedereen!
Voor de arrangementen, rondleidingen en wandelpuzzeltochten is geen aanvullend vervoer nodig. U komt per trein of auto naar de afgesproken stad of dorp en doet verder alles te voet, of als u die keuze hebt gemaakt op de step, de fiets of de solex. Denk om gemakkelijk schoeisel in verband met de ook al historische bestrating. Geschikt voor jong en oud, gemengde gezelschappen, valide en minder valide mensen. Bijna alle tochten zijn rolstoelvriendelijk. Maatwerk volgt al uw wensen. Als wij het niet kunnen kan niemand het.

Wilt u snel meer informatie? Ga naar ons contactformulier en stel uw vraag of bel naar
+31 (0) 6 16543363

Contact